Dijital Broşür

Mall Report - Şubat 2022

Mall Report - Şubat 2022

SE CLUB TECRÜBESİ, MAKEDONYA CEVAHİR SKY CITY ÜSKÜP’TE

SE Club’ın tesis yönetimini üstlendiği Makedonya Cevahir Sky City Üsküp’ten bahseder misiniz?

Makedonya’nın başkenti Üsküp’te inşa edilen Cevahir Sky City, 200 milyon USD yatırımla 81.000 m2 kapalı alana sahip, 142 metre yüksekliğinde 40 katlı lüks konut kuleleri ve üst düzey perakende alışveriş merkezinden oluşan karma kullanımlı bir yapıdır.

Makedonya Cevahir Sky City Üsküp’te nasıl bir yönetim politikası izleyeceksiniz?

Türkiye’den farklı olarak, öncelikle tüm kat maliklerinin seçtiği fi ili yönetici konumunda olacağız. Türkiye’deki sistem ise genellikle direkt kat malikleri arasından seçilen yöneticilerin işleri taşere etmesi ile gerçekleşiyor. Dolayısı ile bu da görevimizin ve taşıdığımız sorumluluğun bilincinde olarak daha fazla hareket imkanına sahip olmamız anlamına geliyor. Yönettiğimiz tüm projelerin marka değerini artırmak esas amacımızdır. Asıl önemli olan marka değerini artırırken projede yaşayanların yaşam kalitesini artırarak %100 memnuniyeti yakalamaktır.

Sky City’de de bunun için çaba göstereceğiz. İstanbul’daki merkezimizden birçok konuda destek alacağız. Dolayısıyla, bu da süreç kalitemizi Sky City’ e aktaracağımız anlamına da geliyor. Yönetsel kararları verirken ülkenin dinamiklerini, yaşanan kronik problemleri ve burada yaşayan malikleri de gözetmek suretiyle yeni bir tarz yaratmak düşüncesindeyiz. Aynı zamanda mevcut projelerimizdeki dijitalleşme stratejilerimizi ve inovasyonlarımızı Sky City projemizde de hayata geçireceğiz.

Tesis yönetiminde teknolojiyi hangi boyutta kullanıyorsunuz?

Teknolojinin bize sunduğu imkanlarla tüm olanakları kullanmaya özen gösteriyoruz. Tüm operasyonel süreçlerini kendi geliştirdiğimiz uluslararası buluş patentli Aerogyen Plus G-UV akıllı dezenfeksiyon sistemi. Bu sistem ile virüs ve bakterileri etkisiz hale getiriyoruz. Aerogyen Plus’ı yapay zekâ, nesnelerin interneti ve çoklu sensör sisteminden oluşan gelişmiş bir algoritma ile donattık. Maksimum güvenliği böylece sağlamış olduk. Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet önceliğimiz.

Bu sebeple pandemi öncesinde hayata geçirdiğimiz Onzone mobil uygulamamız ile tesislerin tüm hizmet ve olanaklarını dijitalleştiriyoruz. Onzone üzerinden temassız giriş, aidat ödeme, acil durum yönetimi, concierge hizmeti, çevre hizmetlerden indirimli faydalanma gibi geniş kapsamlı hizmetler sunuyoruz. Kullanıcı dostu Onzone ile şeffaf bilgi aktarımı ve anlık paylaşım sağlıyoruz. Her projeye uygun esnek çözümler sunabiliyoruz.

Sayfayı Paylaş
Logo

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?