Dijital Broşür

Mall Report - Mayıs 2023

Mall Report - Mayıs 2023

Tesis yönetimi bir bütün olarak kapsamlı ve dikkat gerektiren çalışmalar içermekte. Siz değerli TRFMA üyesi SE Club olarak bu hizmetinizde sağladığınız imkânlarda söz eder misiniz?

Öncelikle iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili gerekli tüm önlemleri almaktayız. Personellerimize gerekli tüm eğitimleri vermekteyiz. Kendi iş akışımız içerisinde tüm bunları yaparken hizmet vermekte olduğumuz projelerimizde çalıştığımız çözüm ortaklarımızın da aynı hassasiyeti göstermesine dikkat ediyoruz. Bu sayede emek yoğun işlerdeki hata payını sıfıra yakın hale getirmekteyiz. Hizmet anlayışımız teknolojik gelişmelere bağlı olarak kendini güncellemekte ve her safhasında insan elinin değdiği noktalarda yazılım ve bilişim şirketi olmamızın verdiği tecrübeleri avantaja çevirmekteyiz.

12 Mayıs Dünya Tesis Yönetim gününe özel SE Club olarak tesis yönetiminde dikkat çekmek istediğiniz konu ve hususlar nelerdir?

Hizmet verdiğimiz alanlardan biri olan ve bilhassa projelerin anayasası olarak tanımlanan yönetim planlarının inşaat safhasında anagayrimenkule özel kurgulanması ve profesyonel tesis yönetim şirketlerinden destek alınması, sektördeki teşviklerin artırılması, hizmet firmaları için standardizasyon oluşturulmasının ve işlevsel hale getirilmesinin önemli olduğunu düşünüyoruz.

Bünyenizde bulundurduğunuz markalarınızla birlikte hizmet verdiğiniz kurum ve siteler için huzuru, konforu ve güvenliği sağlamak adına dikkat ettiğiniz, önem verdiğiniz ilkelerinizi anlatır mısınız? 

Grubumuzda 3 ayrı şirketimiz bulunmaktadır. Se Club Tesis Yönetimi, projelerimizdeki muhasebe, temizlik, teknik, güvenlik, satın alma ve diğer tüm organizasyonları projeye özel şekilde oluşturarak eksiksiz biçimde faaliyete geçirir. Barva Teknik, hizmet verdiğimiz projeler için planlanan teknik aksiyonları faaliyete geçirerek diğer grup şirketlerimiz ile birlikte mükemmel bir uyum içinde organizasyondaki yerini tamamlar. Barva Teknik, ekibindeki yazılım mühendisleri sayesinde projeye özel tespit edilen hususlarda yazılım-bilişim alt yapısını oluşturmak suretiyle inisiyatifi teknolojiye bırakarak hata payının sıfıra yaklaşmasını sağlar. Securon Güvenlik ise yasa gereği tüm sorumluluklarını yerine getirerek güvenlik anlamında organizasyondaki yerini alır. Geliştirdiğimiz ürünlerimizden “Aerogyen” UV-C ışın teknolojisini kullanarak kapalı alanlarda koku ve bakteri kaynaklı problemler için ortam dezenfeksiyonu sağlar. “SOS” butonlarımız ile otopark, spa gibi alanlarda herhangi ek maliyete gerek duymadan fiziki güvenliğe ulaşmayı sağlar. “Temizlik butonlarımız” ile ortak mahallerdeki lavabo alanları hakkında sorumlulara alan bilgisi iletir ve hızlı müdahale olanağı sağlar. “ACK” uygulamamız ile yasa gereği kilit altında tutulamayan kapıların kullanımlarında güvenlik birimine kablosuz bilgi aktarımı yaparak güvenlik ihlallerine müdahale edilmesini sağlar. “Onzone” ile muhasebe alanında sağladığımız kolaylıkların yanısıra kullanıcılar, uygulama ekranındaki basit yönlendirmeleri takip ederek istedikleri hizmeti kolayca alabilir. İlkemiz, ileri teknoloji sayesinde optimum maliyet ile müşteri memnuniyeti yaratmaktadır. 

Sayfayı Paylaş
Logo

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?