Dijital Broşür

Mall Report – Mayıs 2022

Mall Report – Mayıs 2022

SE CLUB OLARAK SORUNUN DEĞİL, ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASIYIZ

SE Club Satıi Müdürü Simge Özbek ile Mayıs sayımız için gerçeklestirdigimiz söyleşide Özbek; SE Club olarak tesis yönetimi sektöründe işletmelere sundukları hizmetlerde yer verdikleri teknolojik altyapılı projeleri ve hayata geçirdikleri bu projelerle çözümün bir parçası olmak adına hangi çalışmaları yürüttüklerini anlattı.  

SE Club’ın tesis yönetimi hizmetindeki teknolojik projelerinden bahseder misiniz?

Yapacağımız yatırımlarda önceliğimizi teknolojiye veriyoruz. İlk projemiz olan Onzone, bulut tabanlı bir tesis yönetim uygulamasıdır. Onzone kullanıcıları yaşam alanlarındaki ödeme, rezervasyon ve tesis servislerinden kolaylıkla faydalanabiliyor, sadakat programı ile çevrelerindeki fi rmalardan indirim alabiliyorlar. Diğer bir projemiz ise Aerogyenplus akıllı dezenfeksiyon sistemi. Aerogyenplus gezegenimizin içinde bulunduğu iklim sorunlarına yeşil ve sürdürülebilir bir çözüm bulma fi kri ile ortaya çıktı. Bu sistem ile kimyasal kullanmadan ve dolayısı ile doğaya zarar vermeden güvenli dezenfeksiyon sağlıyoruz. Son olarak sensörlerle donatılmış olan ACK Açık Kapı Kontrol Sistemi ile tesislerin acil çıkış kapılarını kontrol altında tutarak güvenliği destekliyoruz. Müdahale gerektirecek olası yangınlarda kapıların kapalı kalmasını sağlayarak oksijenin yangını şiddetlendirmesini engelliyoruz.  

Hayata geçirdiğiniz bu teknolojik projelerdeki yatırımlarınızın şekillenmesinde, müşterilerinizin geri dönüşleri ne derecede katkı sağlıyor?

Faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Hizmet sektöründe fark yaratmanın mutlu müşteriler olduğu bilinci ile yatırımlarımızı şekillendiriyoruz. Aldığımız olumlu olumsuz tüm geri bildirimlere büyük değer veriyor ve titizlikle inceliyoruz. Bu geri bildirimler bir sonraki adımımız için bize ışık tutuyor.  

İşletmeler neden SE Club’ı seçmeli?

Her şeyden önce değişen dünya dinamiklerine uyum sağlayabilen genç ve yetenekli bir ekiple çalışıyoruz. Tesis yönetiminde yaşanan en büyük sorunlardan biri operasyonel kontrol mekanizmasının maalesef yavaş işliyor olması. Rekabet ortamının fazlaca yaşandığı bu sektörde, konusunda tecrübeli yöneticilerimizin desteği ve mobil araçlarımızla olası sorunlara hızlıca çözüm sağlayabiliyoruz. Ekibimizi ve saha personellerimizi öğrenen organizasyonlara dönüştürebilmek adına sürekli eğitim felsefesiyle merkezimizden destekliyoruz. Ayrıca bir projede hizmet vermeye başlamadan önce yaptığımız risk analizleriyle problem ortaya çıkmadan müdahale edebiliyor, sorunun değil çözümün bir parçası olmayı tercih ediyoruz. Bir diğer ilkemiz ise şeffafl ık. Yönetimimizde olan tüm işletmelerde yapılan giderleri tüm şeffafl ığı ile ortaya koyuyor ve raporluyoruz. Müşterilerimiz de her zaman erişilebilir olduğumuzu hissederek, karşılıklı güven ilişkisi içerisinde uzun yıllar boyunca çözüm ortakları olarak SE Club’ı tercih ediyorlar.  

Son olarak eklemek istedikleriniz nelerdir?

2008 yılından beri amatör ruhumuzu kaybetmeden, profesyonel hizmet vermeye devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçlerde tesislerin tüm ihtiyaçlarını teknolojiyi kullanarak daha az çaba ile efektif şekilde çözümleyebiliyor olabilmeyi hedefl iyoruz. Tüm operasyonel süreçlerimizi bu çizgi doğrultusunda yürütüyor olacağız.

Sayfayı Paylaş
Logo

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?