Dijital Broşür

Mall Report – Kasım 2022

Mall Report – Kasım 2022Mall Report – Kasım 2022

MÜSTERİ DENEYİMİNİ İLERİ TEKNOLOJİ İLE ARTIRDIK

Se Club Kurumsal İletişim ve Pazarlama Uzmanı Büşra Günay ile gerçekleştirdiğimiz söyleşide Aerogyen ürünlerinin özellikleri ve çalışma ortamlarını konuştuk.

Se Club olarak alanınızdaki yeni yatırımlarınızdan söz eder misiniz?

2008 yılından bu yana bünyemizde bulunan Securon Güvenlik ve Barva Teknik markalarımızla entegre tesis yönetim hizmeti sunuyoruz. Yazılım endüstrisi ile birlikte teknolojide sağlanan hızlı ilerlemeyle hijyen ve dezenfeksiyon maliyetlerini düşürmeyi, aynı zamanda kalıcı, hızlı ve etkili çözümler üretmeyi amaçladık. Sunduğumuz hizmeti ilk andan itibaren teknoloji tabanlı çözümlerimizle desteklemek önemliydi. Bu doğrultuda Barva Teknik olarak ürettiğimiz uluslararası buluş patentli Aerogyen markamızı pazara sunduk.

Barva markanıza bağlı Aerogyen ürününüz hakkında okuyucularımıza bilgi verir misiniz?

Aerogyen kapalı mekanları sizin yerinize G-UV teknolojisi ile güvenli dezenfekte eden, tamamen otomatik olarak çalışan yazılım tabanlı cihazlardır. Sensörlerden aldığı verilerle çalışma döngüsünü oluşturuyor.Ürün yelpazemizde 3 farklı ürün bulunuyor. Aerogyen+ , UV floresan lambalarla yüksek hastalık ve bulaş riski taşıyan tuvaletler, laboratuvarlar, gibi kapalı mekanları otomatik olarak dezenfekte ediyor. Bakterilerin sebep olduğu kötü kokuları nötralize ediyor. Üzerinde bulunan ekran sayesinde ortamın kullanım durumunu dolu veya boş olduğunu dışarıdan kontrol edebiliyorsunuz. Aerogyen Led Fan, bakım maliyeti gerektirmeyen tak çalıştır sistem kurgusuna sahip. Küçük ve yoğun olarak kullanılan asansör,soyunma kabini gibi kapalı mekanlarda UV ledleri sayesinde dönüşümlü olarak hava ve yüzeylerin kısa süre içerisinde otomatik dezenfeksiyonunu sağlıyor.

Aerogyen Led UV ise, toplantı ve otel odaları, sinema ve konferans salonları,mağazalar gibi daha büyük alanlarda dönüşümlü olarak yüzey ve hava dezenfeksiyonu sağlıyor.

Son olarak eklemek istedikleriniz nelerdir?

Hızla gelişen dünyada markalarımızdaki tüm çalışmalarımızı işletmelerin tasarruf edeceği, nihai kullanıcı memnuniyetini yükseltecekleri yenilikçi deneyimler ve teknoloji üzerine yoğunlaştırmaya devam edeceğiz.

Sayfayı Paylaş
Logo

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?