Dijital Broşür

Hizmetix - Temmuz 2022

Hizmetix - Temmuz 2022

AEROGYEN+ İLE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇÖZÜM SUNUYORUZ

Se Club Ürün Yöneticisi Funda Saltık ile Temmuz sayımız için gerçekleştirdiğimiz söyleşide Saltık; Se Club’ın kapalı mekanlarda çevre kalitesini arttırmak adına hayata geçirdiği Aerogyen+ sistemini anlatırken, Aerogyen+’in işletmeler için sürdürülebilir ve tasarruf sağlayan kalıcı bir çözüm olduğuna vurgu yaptı.

Günümüzde dijitalleşme hızla ilerleyip gelişmekte. Se Club olarak verdiğiniz hizmetlerde teknolojiyi ne boyutta kullanıyorsunuz? Bünyenizde teknolojiye yaptığınız yatırımlardan söz eder misiniz?

Tesis yönetim fi rması olarak yıllardır sunduğumuz hizmetleri çağı takip ederek dijital dönüşüme tâbi tutuyoruz. Bu sunduğumuz hizmetler doğrultusunda tesis ve kurumlar için uzun vadede kar sağlayıcı, entegre çalışan sürdürülebilir teknolojilere yatırım yapmaya odaklandık. Dijital tesis yönetimi mobil ve web uygulamaları başta olmak üzere, akıllı ortam sanitasyonu sistemleri üzerinde de çalışmaktayız. Dijital tesis yönetimi ile tesiste sunulan hizmetleri ve operasyon süreçlerini dijitale taşıyarak kişiler arası iletişimin önünü açıyor ve hizmet kalitesi ile operasyon verimini arttırmaya yönelik alınacak aksiyonlarda somut veri ve rapor sunmuş oluyoruz.  

Aerogyen+ sisteminizden okuyucularımıza bahseder misiniz? Yeni projeleriniz neler olacak?

Aerogyen+ ile kapalı mekanlarda çevre kalitesini arttırmak ve hastalıklara karşı çalışanlarını ve müşterilerini korumak isteyen işletmecilere sürdürülebilir ve tasarrufa götüren kalıcı bir çözüm sunuyoruz. Ultraviyole ışınlarının dezenfeksiyon gücünden insanların etkin ve güvenli bir şekilde faydalanmasını sağlamak için yapay zeka algoritmasıyla çalışan Aerogyen+’i geliştirdik. Aerogyen+’in piyasadaki diğer dezenfeksiyon ürünlerinden farkı, bir otomasyona sahip oluşu ve sizin herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmadan kurulu olduğu kapalı mekanı sürekli olarak güvenle dezenfekte ediyor oluşudur. Bu anlamda Aerogyen+ için bir ürün değil bir hizmet sağlayıcısı diyebiliriz.

Misyonumuz, müşterilerimizin ihtiyaçlarına en doğru şekilde cevap vermek amacıyla özelleştirilmiş hizmetler sunabilmektir. Bu nedenle UV teknolojisinden faydalanarak farklı etki ve çalışma fonksiyonuna sahip yeni ürünler geliştirmeye devam ediyoruz. Nesnelerin interneti ve sensör teknolojilerinden faydalanarak kurulum öncesi ve sonrası hizmetlerimizi iyileştirmek için cihazlarımızın kurulduktan itibaren takibini yapabiliyor ve müşterinin bize talepte bulunmasına gerek kalmadan doğru çalıştığından emin olabileceğimiz algoritmalar geliştiriyoruz.  

Hizmetlerinizde koordinasyonu nasıl sağlıyorsunuz? Müşteri ve sizin avantajlarınız neler oluyor?

Müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmak için büyük bir ekip olarak sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Yıllardır tesis yönetimi işi yapıyor oluşumuz, bizi bahsettiğim bu hizmetleri verirken avantajlı duruma sokuyor. Hizmet operasyonlarını yönetim ve danışmanlık tecrübemizle profesyonel bir şekilde yürütürken, müşterilerimize ihtiyaçları doğrultusunda en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Funda Saltık

Sayfayı Paylaş
Logo

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?