Dijital Broşür

Hizmetix - Şubat 2022

Hizmetix - Şubat 2022

ÜSKÜP CEVAHİR SKY CITY’NİN TESİS YÖNETİMİ SE CLUB’DA

Yönetiminde son derece şeffaf olarak müşterilerine hizmet veren SE Club 2022’ye hızlı bir başlangıç yaptı. Makedonya’nın başkenti Üsküp’te Cevahir Sky City’nin tesis yönetimini üstlenen SE Club'ın yeni projelerini Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Aşçıoğlu anlattı.

SE Club olarak tesis yönetiminde ne tür çözümler sunuyorsunuz?

Yurt içi ve yurt dışında site, plaza, AVM ve rezidans yönetimi başta olmak üzere bir tesisin ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetleri yüksek kalite, minimum maliyet ve maksimum verim anlayışı ile sunuyoruz. Yönetsel ve idari işler, hukuki danışmanlık ve sözleşme yönetimi, mali işler, satın alma, İK hizmetleri, tesis yazılım hizmetleri, temizlik, concierge, destek hizmetler yönetiminin yanı sıra teknik bakım ve onarım, güvenlik hizmetlerini de grup şirketlerimiz aracılığıyla sağlıyoruz. Bütün operasyonel süreçlerini yönetiyor ve şeff afl ıkla aylık olarak raporluyoruz.  

Yönetim konusunda şeffaflığı nasıl sağlıyorsunuz?

Yönettiğimiz işletmelerde, yapılan harcamaları en şeff af biçimde yaşayan tüm görevli organlar ile paylaşıyoruz. Hizmet verdiğimiz projelerin menfaatlerini gözeterek, sözleşmelerimize riayet ederek tüm süreci kontrol altına alıyoruz. Hizmet verdiğimiz işletmelerdeki kat maliklerine, yönetim ve denetim kurullarına aylık raporlar sunarak akıllarda hiçbir soru işareti kalmamasını sağlıyoruz. Özellikle yönettiğimiz proje menfaatine yönelik risk alınması gereken durumlarda bundan kaçınmıyoruz. Bu da başarıyı getiriyor zaten.  

Yeni projelerinizden ve bu dönemde sizi öne çıkaran yeniliklerden bahseder misiniz?

2022’ye SE Club olarak hızlı bir giriş yaptık. Makedonya’nın başkenti Üsküp’te Cevahir Sky City’nin tesis yönetimini üstlendik. Sky City 200 milyon Usd yatırımla hayata geçirilmiş 281.000 m2 kapalı alana sahip 142 metre yüksekliğinde, 40 katlı 4 bloktan oluşuyor. AVM ve karma kullanım alanlarına sahip bir yaşam projesi. Cevahir Sky City’de de ayrıcalıklı profesyonel yönetim hizmetimizi yansıtmaya devam edeceğiz.

Yönetimini üstlendiğimiz yeni projelerimizin yanı sıra teknoloji her sektörde olduğu gibi hizmet sektörünü de etkiliyor. Teknolojinin bize sunduğu imkânlarla tüm olanakları kullanmaya özen gösteriyoruz.

Nesnelerin interneti (IOT) ve endüstri 04.0’ın sağladığı teknik imkânları hizmet sektörü için geliştirip ülkemize kazandırmayı ve ihraç etmeyi hedefl iyoruz. Rekabetin yoğun yaşandığı hizmet sektöründe uygun maliyet, kaliteli hizmet ve öncelikli müşteri memnuniyeti ile dijital dönüşümü destekliyoruz. Tüm operasyonel süreçlerini kendi geliştirdiğimiz, uluslararası buluş patentli Aerogyen Plus G-UV akıllı dezenfeksiyon sistemi virüs ve bakterileri etkisiz hale getiriyor. Aerogyen Plus’ı yapay zekâ, nesnelerin interneti ve çoklu sensör sisteminden oluşan gelişmiş bir algoritma ile donattık.

Maksimum güvenli çalışmayı böylece sağlamış olduk. Müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet önceliğimiz. Bu sebeple pandemi öncesinde hayata geçirdiğimiz Onzone mobil uygulamamız ile tesislerin tüm hizmet ve olanaklarını dijitalleştiriyoruz. Onzone üzerinden temassız giriş, aidat ödeme, acil durum yönetimi, concierge hizmeti, çevre hizmetlerden indirimli faydalanma gibi geniş kapsamlı hizmetler sunuyoruz. Kullanıcı dostu Onzone ile şeff af bilgi aktarımı ve anlık paylaşım sağlıyoruz. Her projeye uygun çözümler sunabiliyoruz.

Tesis yönetiminde SE Club nasıl bir politika izliyor?

Hizmet verdiğimiz işletmelerde birçok iş sürecini uzun vadeli ve fonksiyonel olarak planlayarak yönetiyoruz. Geliştirilmesine ve üretilmesine katkı sağladığımız yazılımları en efektif şekilde kullanıyoruz. Global bakış açısıyla projelerin mevcut değerini arttırmak ve marka değerini uzun vadede korumak amacımız. Projenin taahhüt aşamasından, yönetim kurgusuna, hizmet alanlarına kadar hakimiz. Global ve yerel bilgi birikimimiz, deneyimli uzman kadromuz, aktif katılımcı, modern, etkin, şeff af ve sorumlu yönetim anlayışımızla SE Club’ın ortalama müşteride kalma süresi 12 yıl ve bu da verdiğimiz hizmetin, memnuniyetin en önemli belgesi.  

Son olarak eklemek istedikleriniz nelerdir?

Gelişen teknoloji bizi motive ediyor. Hizmetlerimizi yenilikçi bilişim projelerimiz ile birleştirerek operasyonel süreçlerimize dahil etmeye devam edeceğiz.

Sayfayı Paylaş
Logo

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?