Dijital Broşür

Hizmetix - Kasım 2022

Hizmetix - Kasım 2022Hizmetix - Kasım 2022

GU-V TEKNOLOJİSİ İLE GÜVENLİ DEZENFEKSİYON; AEROGYEN

Aerogyen, kullanım alanları değişik olan 3 farklı modeli ile GU-V teknolojisini kullanarak otomatik ve güvenli dezenfeksiyon sağlayan bir sistem olarak kullanılmakta. Bizler de SE Club Satış Müdürü Simge Özbek ile yeni dezenfeksiyon ürünü olan Aerogyen hakkında konuştuk.

Hizmetix okurları için Aerogyen’den bahseder misiniz, güvenli dezenfeksiyon için nasıl bir teknoloji kullanıyorsunuz?

Aerogyen, GU-V teknolojisini kullanarak otomatik ve güvenli dezenfeksiyon sağlayan bir sistemdir. GU-V, dezenfeksiyonda uzun yıllardır kullanılan bir teknoloji. Bizde bu sisteme yeni bir bakıș açısı getirerek bir yazılım ekledik ve böylece birçok sensör ile çalıșan güvenli dezenfeksiyonu her alanda kullanılabilir bir hale getirdik. Aerogyen’in tüm modelleri tamamen dijitaldir ve arka planda mühendislerimizin ürettiği bu yazılım ile otomatik olarak çalıșır. Bu sayede ürün kișiselleștirilebilir ve kullanılacağı ortama özel optimum fayda ile sistematik çözümler sunabilir. Dezenfeksiyon döngüleri ve süreleri ihtiyaçlar doğrultusunda değiștirilebilir.

Sistemin çalıșma mantığından bahsedecek olursak Aerogyen sensörleri; insan veya herhangi bir canlıya ait hareket ya da ısı algıladığında çalıșmayı durdurur. Dıș etkenler ortadan kaybolduğuna ise döngü yeniden devreye girer. Bulunduğu kapalı ortamlarda virüs ve bakterilerin DNA yapılarını bozarak parçaladığından dezenfeksiyon birkaç saniye içerisinde tamamlanmıș olur. Dolayısı ile ortamda küf ve mantar gibi mikroorganizmaların tutunması imkânsız hale gelir. Bu birkaç saniyelik uygulama sonucu, ortamda kötü koku yaratacak bir bakteri kalmadığından hijyen sağlamanın yanı sıra varsa koku problemi de sona erer.

Ürün gamınızda neler yer alıyor, kullanım alanları nerelerdir?

 Aerogyen, kapalı ve insan trafiğinin yoğun olduğu ortamlarda kolay ve otomatik dezenfeksiyon sağlama fikri ile ortaya çıktı. Bu doğrultuda çalıșma mantığı aynı. Kullanım alanları değișik olan 3 farklı modelimiz bulunuyor. Bunlardan ilki olan Aerogyen+; özellikle tuvalet gibi yoğun virüs ve bakteri barındıran, hastalıkların bulaș riski yüksek olan kapalı ortamlar için ideal bir çözüm sunuyor. Bunun dıșında çöp odaları, kargo odaları gibi hem virüs hem de koku problemi olan alanlar için Aerogyen+ modelimizi öneriyoruz. Kontrol panelinde bulunan ekran ve sensörlerin de yardımı ile ortamın boș ya da dolu olduğu bilgisini verir. Hareketsizlikte ise uyarı sesinin ardından otomatik olarak devreye girerek hava ve yüzey dezenfeksiyonu sağlar.

Diğer bir modelimiz Aerogyen Led Fan; dezenfeksiyonda UV lamba yerine UV led lambaları kullanır. Dolayısı ile estetik olarak daha șık bir görünüm sağlar. Aerogyen+’dan bir diğer farkı ön panelinde bulunan 1 adet fan sayesinde sürekli olarak hava sirkülasyonu yaparak ortamın hava kalitesini yükseltir. Aerogyen Led Fan asansörler, ofisler, WC ortak alanları, klinikler, soyunma kabinleri gibi insan yoğunluğunun fazla olduğu her yerde kullanılabilir.

Son olarak Aerogyen Led UV; Led Fan ile benzer özelliklere sahip olup, tasarımında 2 adet fan bulundurur. Dolayısı ile 20 – 30 metrekare alanlar için idealdir. Hava sirkülasyonunu daha hızlı bir șekilde yapılmasına olanak verir. Müșterilerimizden gelen toplantı odaları, bekleme odaları, restaurantlar, mağazalar, kuaförler gibi alanların dezenfeksiyonu için Aerogyen Led UV modelimizi öneriyoruz.

Pandemiyle birlikte hayatımızda daha çok dikkat ettiğimiz kapalı alanların havalandırılması ve bulaș riskinin minimuma indirilmesi hususunda ürünlerinize gösterilen talepte nasıl değișim gözlediniz? Kapalı alanlarda dezenfeksiyon sorunu pandemi ile birlikte hayatımızda oldukça fazla yer almaya bașladı. Artık çalıșırken, sosyalleșirken hatta evlerimizde hijyene maksimum önem vermeye, olabildiğince hijyenik ortamlarda bulunmaya özen gösteriyoruz. Kapalı ve havasız ortamlarda hastalıkların bulașıcılığının ne kadar arttığının farkındayız. Bu doğrultuda pandemi tedbirleri kapsamında havalandırma sistemleri ayrıca önem verilmesi gereken bașlıca konulardan birisi.

Ancak yapılar her zaman renovasyona uygun olmayabiliyor ve ortamdaki havalandırma sorununun çözülemediği alanlarda kullanıcılar Aerogyen olarak sunduğumuz çözümlerden faydalanıyorlar. Hemen her sektörden müșterilerimiz ya da potansiyelimiz bulunuyor. En fazla virüs ve bakteri barındıran ve çoğu zaman havalandırma sorunu yașanan alanlar olan tuvaletlerin dezenfeksiyonu ile ilgili yoğun bir talep ile karșı karșıyayız. Toplumun her kesimi geçmiște çok da önemsenmeyen ortak kullanım alanlarının dezenfeksiyonu konusunda artık büyük bir hassasiyet gösterme eğiliminde. Dolayısı ile bu durum Aerogyen’e gösterilen talebin de artmasını sağlıyor.

Otomatik olarak çalıșan yazılım tabanlı bir cihaz olması Aerogyen’i sektörde nasıl bir konuma tașıyor?

Aerogyen kimyasal kullanmadan tamamen otomatik bir șekilde dezenfeksiyon sağlıyor. Etkisi akrediteli laboratuvarlar tarafından da kanıtlandı. Yaptığımız pazar analizleri ile rakiplerimize baktığımızda, GU-V teknolojisi kullanan fiziki olarak büyük cihazlar bulunuyor ancak yazılım tabanlı sistematik dezenfeksiyon uygulaması göremiyoruz. Butik çalıșma ve kullanım kolaylığı da göz önünde bulundurulduğunda Aerogyen’in sektörün önde gelenlerinden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Son olarak eklemek istedikleriniz nelerdir?

Dünyamız maalesef günlük hayatta kullandığımız kimyasallar bașta olmak üzere yoğun hava kirliliği sebebiyle her geçen gün daha büyük bir tehlike altında. Aerogyen ile sıfır ozon emisyonu, kimyasalsız uygulama ve düșük enerji tüketimi ile çevre dostu dezenfeksiyon sağlıyor, mümkün olan en üst seviyede sürdürülebilir olmaya çalıșıyoruz. Yenilikçi bakıș açımız ile kendimizi ve ürünlerimizi geliștirerek faaliyetlerimize devam edeceğiz.

Sayfayı Paylaş
Logo

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?