Dijital Broşür

Fortune Turkey - Mayıs 2023

Fortune Turkey - Mayıs 2023

Tesis Teknolojileri ile İşletme Maliyetlerinizi Düşürürken Performansı Artırın!

Dijital çağı yakalamak ve yeni teknolojilerden doğru şekilde faydalanmak, hayatımızı hemen her anlamda kolaylaştırabilir. Tesis yönetimi de bunun bir istisnası değil. Günümüzde, tesis teknolojilerine yönelmek işletmenizin finansal sağlığı için oldukça önemli bir adım olacaktır, zira işletmenizin yönetim süreçlerinde dijital platformlardan faydalanarak bir yandan performansı iyileştirmeniz, bir yandan da hem zamandan hem de maliyetten tasarruf etmeniz mümkündür. Biz de bu yazımızda, işletmenizin maliyetlerini düşürürken performansını iyileştirecek tesis teknolojilerine yer verdik. 

İnteraktif Tesis Yönetimi 

Günümüzdeki teknolojik gelişmeler sayesinde işletmenizdeki tüm hizmetleri ve süreçleri dijital olarak yönetmeniz ve takip etmeniz mümkündür. İnteraktif tesis yönetimi uygulamaları, dijitalleşmenin yardımıyla işletmelere temassız giriş, online aidat ödeme, acil durum yönetimi, concierge gibi çok çeşitli alanlarda kolaylıklar sağlayarak tesis operasyonlarının daha verimli, etkili ve zamandan tasarruf ederek yönetilmesine imkân tanımaktadır. 

Akıllı Dezenfeksiyon Sistemleri

Özellikle COVID-19’un hayatımıza girmesiyle birlikte daha da önem kazanan ortak alanların dezenfeksiyonu, işletmelerin maliyetlerini ve işgücünü yönetmesi adına da oldukça önemli bir konudur. Bu doğrultuda, ortak alanların etkili ve uygun maliyetli bir şekilde dezenfekte edilmesine önem veren işletme sahipleri için akıllı dezenfeksiyon sistemleri öne çıkmaktadır. Bu sistemler, yazılım tabanlı cihazlar ile otel odalarından bekleme salonları ve toplantı odalarına, soyunma odalarından tuvalet ve asansör gibi alanlara kadar tüm kapalı mekânların etkili -ve uygun maliyetli- bir şekilde dezenfekte edilmesini mümkün kılar, bakterilerin neden olduğu kötü kokuların oluşumunu engeller, ve temizlik süreçlerinin ekstra insan gücüne ihtiyaç duyulmadan standarda oturtulmasını sağlar. 

Akıllı Uyarı Sistemleri  

Olası acil durumlara karşı, yasalar gereği kilitli tutulamayan acil çıkış kapıları, binanıza/tesisinize izinsiz giriş yapılması gibi olumsuz durumlara sebebiyet verebilir. Bu noktada devreye giren akıllı uyarı sistemleri, acil çıkış kapılarının olağandışı bir şekilde açık kalması durumunda hem güçlü bir sesli uyarı hem de görsel uyarı ile güvenlik görevlilerinin haberdar edilmesini sağlar. Bu sayede, tesislerin her noktasında personel görevlendirmeye ihtiyaç duymadan da güvenlik seviyesi optimuma çekilebilir. 

Acil Temizlik & Acil Yardım Sistemleri

Temizlik ve güvenlik alanlarında, olağandışı durumlarda kullanıcılara kolaylık sağlamak için tasarlanan kablosuz acil temizlik ve yardım sistemleri de hem işletmenin hem de müşterilerinin hayatını kolaylaştıran teknolojilere birer örnek... 

Temassız acil temizlik butonları, tuvalet kabinlerinin yeteri kadar temiz olmadığı durumlarda kullanılarak, ilgili yere kısa sürede bir temizlik ekibinin gelmesini mümkün kılar. Benzer bir şekilde, telefonların çekmediği otopark, spa gibi alanlarda acil durumlarda kullanılabilecek olan kablosuz acil yardım butonları da, ilgili lokasyona en yakın güvenlik görevlilerini bilgilendirip hızlı bir şekilde yardıma gelmelerini sağlamaktadır. Kablosuz teknolojilerden yararlanan bu sistemler, böylece montaj ve kablolama gibi süreçleri ortadan kaldırarak işletmelerin zaman ve maliyetten tasarruf etmesini mümkün kılmaktadır.

SE Club ile İhtiyaca Özel Tesis Teknolojileri!

SE Club, uzman kadrosuyla 2008 yılından beri müşterilerine işletmelerini sorunsuz bir şekilde yönetebilmeleri için profesyonel tesis yönetimi hizmetleri vermektedir. Tesis yönetim faaliyetlerini içinde bulunduğumuz dijital çağda yaşanan teknolojik gelişmelere entegre eden marka, tek tip bir yaklaşım benimsemektense her işletmenin ihtiyacına göre özel çözümler sunan bir anlayışa sahiptir. 

SE Club’ın müşterilerine sunduğu kapsamlı çözümlerin içinde; tesis yönetim süreçlerini daha pratik, uygun maliyetli ve etkili kılacak tesis teknolojileri de mevcut. Bunlar arasında tüm tesis hizmetlerinin dijital platformdan yönetilmesini mümkün kılan OnZone, kapalı mekânları kimyasal madde kullanımına veya insan gücüne ihtiyaç duymadan UVC ışınları ile dezenfekte etmek için tasarlanmış olan Aerogyen, tüm kapıların tek bir noktadan yönetilmesini sağlayarak tesislere kontrolsüz giriş çıkış yapılmasını önlemek için tasarlanmış olan ACK Kontrol Sistemi, ve kablosuz acil yardım ve temizlik butonları da yer almaktadır.

Eğer siz de SE Club’ın sektörel deneyiminden faydalanmak ve bu yazıda bahsettiğimiz tesis teknolojileri hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız, SE Club’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz https://seclub.com.tr

Sayfayı Paylaş
Logo

Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?