KVKK

KVKK

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN GENEL AYDINLATMA METNİ

 

Veri Sorumlusu: Se Club Gayrimenkul Yönetimi Yazılım Bilişim Sistemleri Pazarlama ve Danışmanlık A.Ş.

Hakkı Yeten Cad. Selenium Plaza 10/C Fulya, Beşiktaş / İstanbul

 

Se Club Gayrimenkul Yönetim Pazarlama ve Danışmanlık A.Ş. (“Se Club”) olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetleri çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Genel Aydınlatma Metni’ni hazırladık.

_      Çalışanlar

_      Çalışan Adayları

_      Müşteriler

_      Potansiyel Müşteriler

_      Ziyaretçiler

_      Alt Yüklenici Çalışanları

_      Tedarikçi Çalışanları

_      Tedarikçi Yetkilileri

_      İş Ortağı Yetkilisi

_      İş Ortağı Çalışanı

 

ÇALIŞANLAR

Çalışanlara ait işlenen kişisel veriler hakkında ayrıntılı bilgiler sadece çalışanlarımızın erişebileceği şekilde İntranet’imizde yayınlanmakta olup, kendilerine bu konuda ayrıntılı bilgilendirme yapılmıştır.

Se Club eski çalışanı iseniz işbu Aydınlatma Metni’nde yer alan başvuru kanallarından birisini kullanarak çalışan olduğunuz dönemde işlenen kişisel verilerinize ilişkin haklarınızı kullanabilirsiniz.

 

ÇALIŞAN ADAYLARI

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

İsim Soyisim

Doğum tarihi

Cinsiyet

Uyruk

Fotoğraf

Ehliyet türü

İmza

Çalışan Adayı Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi; Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi; İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması; Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi; Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; İş Başvuru Formları,  Tarafınızca Beyan Edilen Belgeler, Özel İstihdam Büroları Aracılığı ile (örn. Linkedin, Kariyer.net, vb.) toplanmaktadır.

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Cep Telefonu Numarası

E-posta adresi

İkametgah adresi

 

Çalışan Adayı Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi, Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; iş başvuru formu,  Tarafınızca Beyan Edilen Belgeler, Özel İstihdam Büroları Aracılığı ile (örn. Linkedin, Kariyer.net, vb.) toplanmaktadır.

Özlük Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Eğitim Durumu

Çalışma Geçmişi ve Detayları

Başvurulan Pozisyon Bilgisi

Ücret Beklentisi Bilgisi

Askerlik Durum Bilgisi

Hobi Bilgisi

Sigara Kullanım Bilgisi

Çalışmaya Engel Sağlık Sorunu Varlık Bilgisi

Çalışmaya Engel Güvenlik Tedbiri ve Ceza Mahkumiyeti Varlık Bilgisi

Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, Denetim ve Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Çalışan Adayı Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ücret Politikasının Yürütülmesi;

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; iş başvuru formu,  Tarafınızca Beyan Edilen Belgeler, Özel İstihdam Büroları Aracılığı ile (örn. Linkedin, Kariyer.net, vb.) toplanmaktadır.

Mesleki Deneyim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Diploma Bilgisi

Gidilen Kurslar ve Eğitimler

Sertifikalar

Yabancı Dil Bilgisi

İş Tecrübesi

Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, Denetim ve Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması, Çalışan Adayı Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ücret Politikasının Yürütülmesi;

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; iş başvuru formu,  Tarafınızca Beyan Edilen Belgeler, Özel İstihdam Büroları Aracılığı ile (örn. Linkedin, Kariyer.net, vb.) toplanmaktadır.

Referans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

İsim ve Soyisim

Çalıştığı Şirket

Görevi

Telefon Numarası

Verdiğiniz izne istinaden, Çalışan Adayı Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi, Çalışan Adaylarının Başvuru Süreçlerinin Yürütülmesi, Denetim ve Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK md.5/1 uyarınca verdiğiniz izne ve  md.5/2 uyarınca;

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz; Tarafınızca Verilmiş Muvafakatname ve Tarafınızca Beyan Edilen Belgeler ile toplanmaktadır.

 

MÜŞTERİLERİMİZ

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ad, Soyad

Kimlik Fotokopisi

Fotoğraf

İmza

Araç Plaka Numarası

 

 

 

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi,İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi,

Mal / Hizmet Üretim ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini, Talep / Şikayetlerin Takibi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi,  Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yatırım Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi,Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; e-posta, sms, yüz yüze, basılı ve dijital sözleşme/form, telefon, uygulama ve web sitesi aracılığı ile toplanmaktadır.

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

E-Posta Adresi

İkametgah/Posta Adresi

Cep Telefonu Numarası

İş Telefonu Numarası

Sosyal medya hesabı

 

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi ve Denetimi,

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini, Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini, Talep / Şikayetlerin Takibi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi,  Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yatırım Süreçlerinin Yürütülmesi, Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; e-posta, sms, yüz yüze, basılı ve dijital sözleşme/form, telefon, uygulama ve web sitesi aracılığı ile toplanmaktadır.

Hukuki İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Gelen Tebligatlar

Adli Yazışmalar

Resmi Yazışmalar

Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Hukuki İşlerinin Takibinin Sağlanması, Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; basılı şekilde resmi mercilerden gelen tebligatlar aracılığı ile toplanmaktadır.

Müşteri İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Hizmet kapsamındaki işlem ve talepleri

Sipariş bilgisi

Talep bilgisi

Gişe dekontlarındaki bilgiler Rezervasyon bilgisi

Çağrı merkezi kayıtları

Hizmet kapsamındaki işlem ve ödemeler

Gayrimenkul Seçim Tercihi

Hobiler

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Sonrası Destek Hizmetlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Denetim / Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Yatırım Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; e-posta, sms, yüz yüze, basılı ve dijital sözleşme/form, telefon, uygulama ve web sitesi aracılığı ile toplanmaktadır.

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Banka hesap bilgileri

IBAN Bilgileri

Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Yatırım Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; dijital veya basılı ve dijital sözleşme/form aracılığı ile toplanmaktadır.

Fiziksel Mekan Güvenliği Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

CCTV Kayıt Bilgileri

Giriş Çıkış Bilgileri

Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi, Mal / Hizmet Üretim ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini, İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi, İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; CCTV kameraları ve güvenliğe ilişkin tutulan fiziki/dijital kayıtlar aracılığı ile toplanmaktadır.

Pazarlama Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Alışveriş geçmişi bilgileri

Anket yanıtları

Çerez kayıtları

Kampanya çalışmasıyla elde edilen bilgiler

Talep / Şikayetlerin Takibi, Müşteri Memnuniyetine Yönelik Aktivitelerin Yürütülmesi, Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi, Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; elektronik ortamda kullanılan uygulamalar aracılığı ile toplanmaktadır.

Risk Yönetimi Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ticari Risklerin Yönetilmesi İçin İşlenen Bilgiler

Risk Yönetimi Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; findeks sorulamaları ve basılı ve dijital sözleşme/form aracılığı ile toplanmaktadır.

 

POTANSİYEL MÜŞTERİLERİMİZ

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

İsim

Soyisim

Unvan

 

Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Yatırım Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; yüz yüze görüşmelerimiz esnasında, telefonla, basılı sözleşme/taahhütname/formlarla, sosyal medya hesaplarıyla, fiziki ortam ve dijital sözleşme/taahhütname/formlar aracılığı ile toplanmaktadır.

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

E-Posta Adresi

İş Telefonu Numarası

Cep Telefonu Numarası

İş Yeri Adresi

İş Yeri İsmi/Ünvanı

Sosyal Medya Hesap İsimleri

Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi, Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi, İletişim Faaliyetlerinin Yürütülmesi, Talep / Şikayetlerin Takibi, Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Yatırım Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; yüz yüze görüşmelerimiz esnasında, telefonla, basılı sözleşme/taahhütname/formlarla, sosyal medya hesaplarıyla, fiziki ortam ve dijital sözleşme/taahhütname/formlar aracılığı ile toplanmaktadır.

 

ZİYARETÇİLER

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

İsim

Soyisim

Kimlik numarası

İmza

Araç plaka bilgisi

İş faaliyetlerinin yürütülmesi ve denetimİ, İş sürekliliğinin sağlanması faaliyetlerinin yürütülmesi, Veri sorumlusu operasyonlarının güvenliğinin temini, Mal / Hizmet Üretim ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini, Ziyaretçi kayıtlarının oluşturulması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; ziyaret kayıt evrakları aracılığı ile toplanmaktadır.

Fiziksel Mekan Güvenliği Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

CCTV Kamera Görüntüleri

İş faaliyetlerinin yürütülmesi ve denetimİ, İş sürekliliğinin sağlanması faaliyetlerinin yürütülmesi, Veri sorumlusu operasyonlarının güvenliğinin temini, Mal / Hizmet Üretim ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi, Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini, Ziyaretçi kayıtlarının oluşturulması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; kapalı devre kameralar aracılığı ile toplanmaktadır.

 

ALT YÜKLENİCİ ÇALIŞANLARI

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ad, Soyad,

TCKN,

Cinsiyet,

Medeni Hali,

Doğum yeri,

Doğum tarihi

Araç Plakası

İmza

Görevlendirme Süreçlerinin yönetilmesi;

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Denetim / Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması;

Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi,

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form aracılığı ile toplanmaktadır.

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

E-Posta Adresi

İş Telefonu Numarası

Cep Telefonu Numarası

Ev adresi

İş adresi

Görevlendirme Süreçlerinin yönetilmesi;

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması;

Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi,

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi,

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması,

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi,

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi,

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Denetim / Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form aracılığı ile toplanmaktadır.

Özlük Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Pozisyon/unvan bilgileri

Çalışma Geçmişi ve Detayları Ücret bilgileri

Yan hak ve menfaat bilgileri

İşe giriş belgeleri

Performans değerlendirme raporları

Disiplin Soruşturması

Puantaj Bilgileri

Mesai Kayıtları

Devam Çizelgeleri

Görevlendirme Süreçlerinin yönetilmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Denetim / Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form aracılığı ile toplanmaktadır.

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Banka/Hesap/Kart bilgileri

Iban Bilgileri

Görevlendirme Süreçlerinin yönetilmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form aracılığı ile toplanmaktadır.

Fiziksel Mekan Güvenliği Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

CCTV Kamera Kayıtları

Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; CCTV kameraları aracılığı ile toplanmaktadır.

Görsel İşitsel ve Kayıtlara Dair Bilgiler

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Fotoğraf, Video ve ses kaydı

Ürün / Hizmetlerin Pazarlama Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; fotoğraf ve video makineleri aracılığı ile toplanmaktadır.

Sağlık Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Sağlık Raporu

 

Görevlendirme Süreçlerinin yönetilmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Se Club olarak sağlık verilerinizi, yukarıda yer alan amaçlar doğrultusunda, KVKK’nın 6. maddesinde belirtilen “Sağlık ve cinsel hayata ilişkin kişisel verilerin ancak kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbî teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüğü altında bulunan kişiler veya yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından ilgilinin açık rızası aranmaksızın işlenebileceği” hukuki sebebine dayanarak işlemekteyiz.

Sağlık verilerinizin KVKK’nın 6. maddesinde belirlenen sınırlamalar haricinde işlenmesi ancak açık rızanıza bağlı olarak gerçekleşecektir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form ve sağlık raporları vasıtasıyla toplanmaktadır.

Ceza Mahkumiyeti ve Güvenlik Tedbirlerine ilişkin Veriler

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Adli Sicil Kaydı

Görevlendirme Süreçlerinin yönetilmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Se Club olarak ceza mahkumiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili kişisel verilerinizi, yukarıda yer alan amaçlar doğrultusunda, KVKK’nın 6. maddesinde belirtilen “Sağlık ve cinsel hayat dışındaki özel nitelikli kişisel verilerin, kanunlarda öngörülen hâllerde ilgili kişinin açık rızası aranmaksızın işlenebileceği” hukuki sebebine dayanarak işlemekteyiz.

Ceza mahkumiyeti ve güvenlik tedbirlerine ilişkin verilerinizin KVKK’nın 6. maddesinde belirlenen sınırlamalar haricinde işlenmesi ancak açık rızanıza bağlı olarak gerçekleşecektir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form ve sağlık raporları vasıtasıyla toplanmaktadır.

 

TEDARİKÇİ ÇALIŞANLARI

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ad, Soyad

SGK Sicil Numarası

Kimlik Fotokopisi

Vukuatlı Nüfus Kaydı Belgesi İmza

Fotoğraf

Çalışan Adayı - Stajyer- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi

Çalışan adaylarının başvuru süreçlerinin yönetilmesi

Görevlendirme Süreçlerinin yönetilmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi

Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Denetim / Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi; Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Üretim ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

_      Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması ve

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; e-posta, Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form aracılığı ile toplanmaktadır.

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

E-Posta Adresi

İş Telefonu Numarası

Cep Telefonu Numarası

İş Yeri Adresi

İş Yeri İsmi/Ünvanı

İkametgah/Posta Adresi

Ev Telefonu Numarası

Çalışan Adayı - Stajyer- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi

Çalışan adaylarının başvuru süreçlerinin yönetilmesi

Görevlendirme Süreçlerinin yönetilmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi

Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Denetim / Etik Faaliyetlerinin Yürütülmesi; Firma / Ürün / Hizmetlere Bağlılık Süreçlerinin Yürütülmesi

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Üretim ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

_      Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması, ve

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; e-posta, Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form aracılığı ile toplanmaktadır.

Özlük Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Pozisyon/unvan bilgileri

Bordro Bilgileri

Özgeçmiş Bilgileri Önceki İşyerinden Alınan Bonservis/Hizmet/Çalışma Belgesi

SGK işe giriş bildirgesi

SGK işten ayrılış bildirgesi Fotoğraf

Askerlik Durumu Belgeleri Puantaj Bilgileri

Mesai Kayıtları

Devam Çizelgeleri

Görevlendirme Süreçlerinin Yürütülmesi

Çalışanlar İçin İş Akdi ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi,

Çalışanlar İçin Yan Haklar ve Menfaatleri Süreçlerinin Yürütülmesi,

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi,

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi,

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi, Ücret Politikasının Yürütülmesi

Çalışan Adayı- Stajyer- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi

Çalışan adaylarının başvuru süreçlerinin yönetilmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması;

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi,

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Kanunlarda açıkça öngörülmesi,

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

_      Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması, ve

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; Tedarikçi Çalışanı verileri İlgili tarafından beyan edilen belgeler ile - İş Sözleşmesi ve Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form aracılığı toplanmaktadır.

Mesleki Deneyim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Diploma Bilgisi

Gidilen Kurslar ve Eğitimler

Sertifikalar

Yabancı Dil Bilgisi

İş Tecrübesi

Çalışanlar İçin İş Akdi ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

Çalışanlar İçin Yan Haklar ve Menfaatleri Süreçlerinin Yürütülmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Ücret Politikasının Yürütülmesi

Çalışan Adayı- Stajyer- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi

Çalışan adaylarının başvuru süreçlerinin yönetilmesi

Görevlendirme Süreçlerinin yönetilmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; Tedarikçi Çalışanı verileri İlgili tarafından beyan edilen belgeler ile - İş Sözleşmesi ve Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form aracılığı toplanmaktadır.

Referans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

İsim ve Soyisim

Çalıştığı Şirket

Görevi

Telefon Numarası

Verdiğiniz izne istinaden,

Çalışan Adayı- Stajyer- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi;

Çalışan adaylarının başvuru süreçlerinin yönetilmesi;

Görevlendirme Süreçlerinin yönetilmesi;

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması;

Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi,

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi,

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi,

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK md.5/1 uyarınca verdiğiniz izne ve  md.5/2 uyarınca;

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda yer alan kişisel verileriniz; Tarafınızca Verilmiş Muvafakatname ve Tarafınızca Beyan Edilen Belgeler ile toplanmaktadır.

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Banka Hesap Bilgileri - Gelir Bilgileri

Çalışanlar İçin İş Akdi ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

Çalışanlar İçin Yan Haklar ve Menfaatleri Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Ücret Politikasının Yürütülmesi

Çalışan Adayı- Stajyer- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi

Çalışan adaylarının başvuru süreçlerinin yönetilmesi

Görevlendirme Süreçlerinin yönetilmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

_      Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması, ve

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form aracılığı ile toplanmaktadır.

Fiziksel Mekan Güvenliği Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Giriş çıkış bilgileri

CCTV kamera görüntüleri

Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Üretim ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; CCTV kameraları aracılığı ile toplanmaktadır.

Hukuki İşlem Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Maaş Haczi vb. ile İlgili Kayıtlar İhtarname/İhbarname kapsamındaki bilgiler

Çalışan Adayı- Stajyer- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi;

Çalışan adaylarının başvuru süreçlerinin yönetilmesi;

Görevlendirme Süreçlerinin yönetilmesi;

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması;

Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi,

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi,

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması,

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi,

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi

Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Kanunlarda açıkça öngörülmesi,

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

_      Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması, ve

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form aracılığı ile toplanmaktadır.

Sağlık Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Sağlık Raporu

Engellilik Raporu

 

Çalışan Adayı- Stajyer- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi; Çalışan adaylarının başvuru süreçlerinin yönetilmesi

Görevlendirme Süreçlerinin yönetilmesi;

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması;

Çalışanlar İçin İş Akdi Ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi,

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi,

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi,

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi

Mal / Hizmet Üretim ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

 

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Se Club olarak sağlık verilerinizi, yukarıda yer alan amaçlar doğrultusunda, KVKK’nın 6. maddesinde belirtilen “Sağlık ve cinsel hayata ilişkin kişisel verilerin ancak kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbî teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüğü altında bulunan kişiler veya yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından ilgilinin açık rızası aranmaksızın işlenebileceği” hukuki sebebine dayanarak işlemekteyiz.

Sağlık verilerinizin KVKK’nın 6. maddesinde belirlenen sınırlamalar haricinde işlenmesi ancak açık rızanıza bağlı olarak gerçekleşecektir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form ve sağlık raporları vasıtasıyla toplanmaktadır.

Ceza Mahkumiyeti ve Güvenlik Tedbirlerine ilişkin Veriler

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Adli Sicil Kaydı

Çalışanlar İçin İş Akdi ve Mevzuattan Kaynaklı Yükümlülüklerin Yerine Getirilmesi,

Çalışanlar İçin Yan Haklar ve Menfaatleri Süreçlerinin Yürütülmesi,

Faaliyetlerin Mevzuata Uygun Yürütülmesi,

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi, Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi,

Ücret Politikasının Yürütülmesi

Çalışan Adayı- Stajyer- Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Süreçlerinin Yürütülmesi;

Çalışan adaylarının başvuru süreçlerinin yönetilmesi;

Görevlendirme Süreçlerinin yönetilmesi;

İnsan Kaynakları Süreçlerinin Planlanması;

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi,

İş Süreçlerinin İyileştirilmesine Yönelik Önerilerin Alınması Ve Değerlendirilmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Se Club olarak ceza mahkumiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili kişisel verilerinizi, yukarıda yer alan amaçlar doğrultusunda, KVKK’nın 6. maddesinde belirtilen “Sağlık ve cinsel hayat dışındaki özel nitelikli kişisel verilerin, kanunlarda öngörülen hâllerde ilgili kişinin açık rızası aranmaksızın işlenebileceği” hukuki sebebine dayanarak işlemekteyiz.

Ceza mahkumiyeti ve güvenlik tedbirlerine ilişkin verilerinizin KVKK’nın 6. maddesinde belirlenen sınırlamalar haricinde işlenmesi ancak açık rızanıza bağlı olarak gerçekleşecektir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form ve sağlık raporları vasıtasıyla toplanmaktadır.

 

TEDARİKÇİ YETKİLİLERİ

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ad, Soyad

T.C. Kimlik Numarası

Kimlik Fotokopisi

İmza

Fotoğraf

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi; Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Üretim ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

 

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

_      Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması, ve

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; e-posta, Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form aracılığı ile toplanmaktadır.

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

E-Posta Adresi

İş Telefonu Numarası

İş Yeri Adresi

E-Posta Adresi

İş Telefonu Numarası

Cep Telefonu Numarası

 

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi; Mal / Hizmet Satın Alım Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Reklam / Kampanya / Promosyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Mal / Hizmet Üretim ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

_      Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması, ve

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; e-posta, Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form aracılığı ile toplanmaktadır.

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Banka Hesap Bilgileri

Çek, senet, fatura bilgileri

Finans ve Muhasebe İşlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Saklama ve Arşiv Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

_      Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması, ve

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; e-posta, Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form aracılığı ile toplanmaktadır.

Risk Yönetimi Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Ticari Risklerin Yönetilmesi İçin İşlenen Bilgiler

Sözleşme süreçlerinin yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; e-posta, findeks sorgusu, Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form, Dijital Sözleşme/Taahhütname/Form aracılığı ile toplanmaktadır.

Fiziksel Mekan Güvenliği Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Giriş çıkış bilgileri

CCTV kamera görüntüleri

Mal / Hizmet Üretim ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

Fiziksel Mekan Güvenliğinin Temini

İş Faaliyetlerinin Yürütülmesi / Denetimi

İş Sürekliliğinin Sağlanması Faaliyetlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, doğrultusunda, ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; CCTV kameraları ve ziyaretçi kayıt tutanakları aracılığı ile toplanmaktadır.

Sağlık Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Sağlık Raporu

 

 

Mal / Hizmet Üretim ve Operasyon Süreçlerinin Yürütülmesi

 

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Se Club olarak sağlık verilerinizi, yukarıda yer alan amaçlar doğrultusunda, KVKK’nın 6. maddesinde belirtilen “Sağlık ve cinsel hayata ilişkin kişisel verilerin ancak kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbî teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüğü altında bulunan kişiler veya yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından ilgilinin açık rızası aranmaksızın işlenebileceği” hukuki sebebine dayanarak işlemekteyiz.

Sağlık verilerinizin KVKK’nın 6. maddesinde belirlenen sınırlamalar haricinde işlenmesi ancak açık rızanıza bağlı olarak gerçekleşecektir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda belirtilen kişisel verileriniz Basılı Sözleşme/Taahhütname/Form ve sağlık raporları vasıtasıyla toplanmaktadır.

 

İŞ ORTAĞI ÇALIŞANLARI

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

İsim Soyisim

 

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Yatırım Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; e-posta yazışmaları ve cep telefonu görüşmeleri aracılığı ile toplanmaktadır.

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Cep Telefonu Numarası

E-posta adresi

 

 

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Yatırım Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; e-posta yazışmaları ve cep telefonu görüşmeleri aracılığı ile toplanmaktadır.

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Banka hesap bilgileri

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Yatırım Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; e-posta yazışmaları ve cep telefonu görüşmeleri aracılığı ile toplanmaktadır.

 

İŞ ORTAĞI YETKİLİLERİ

Kimlik Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

İsim Soyisim

 

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Yatırım Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; e-posta yazışmaları ve cep telefonu görüşmeleri aracılığı ile toplanmaktadır.

İletişim Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Cep Telefonu Numarası

E-posta adresi

 

 

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Yatırım Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; e-posta yazışmaları ve cep telefonu görüşmeleri aracılığı ile toplanmaktadır.

Finans Bilgileri

İşlenen Kişisel Veriler

Kişisel Veri İşleme Amaçları

Banka hesap bilgileri

Mal / Hizmet Satış Süreçlerinin Yürütülmesi

Sözleşme Süreçlerinin Yürütülmesi

Yatırım Süreçlerinin Yürütülmesi

Kişisel Verilerin İşlenmesinin Hukuki Sebepleri

Kişisel verileriniz, Se Club tarafından yukarıda sayılan amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda, KVKK’nın 5’inci maddesinde belirtilen;

_      Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,

_      İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

 hukuki sebeplerine dayanılarak işlenmektedir.

Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri

Yukarıda kategoriler halinde belirtilen kişisel verileriniz; e-posta yazışmaları ve cep telefonu görüşmeleri aracılığı ile toplanmaktadır.

 

Kişisel Verileriniz Kimlere ve Hangi Amaçlarla Aktarılabilecektir?  

_      Kişisel verileriniz, mevzuatta açıkça yetkilendirilmiş kişilerle paylaşılır. Ayrıca, kişisel verileriniz, yasal düzenlemenin öngördüğü kapsamda, bir mahkeme kararı veya yetkili kılınmış idari mercilerin talebi üzerine, yetkili kişi veya kurumlarla paylaşılır.

_      Kişisel verileriniz, aramızdaki hizmet sözleşmesi kapsamında tedarikçilerden temin edilecek ürün veya hizmetlere ilişkin olarak, tedarik zinciri yönetimi süreçlerinin yürütülmesi ve sözleşmenin ifası amacıyla tedarikçilerimiz ile paylaşılabilir.

_      Kişisel verileriniz, aramızdaki hizmet sözleşmesi kapsamında işbirliği yaptığımız iş ortaklarımız ile iş faaliyetlerinin yürütülmesi ve sözleşmenin ifası amacıyla paylaşılabilir.

_      Kişisel verileriniz topluluk şirketleri, iştirakler ve bağlı ortaklıklarımız ile iş faaliyetlerinin yürütülmesi, sözleşmenin ifası amacıyla paylaşılabilir.

 

Kişisel Verilerinizi Yurt Dışına Aktarıyor Muyuz?

Kişisel verileriniz yurt dışına aktarılmamaktadır.

 

Kişisel Verileriniz Ne Kadar Süre İle Saklanır?

Kişisel verilerinizin saklama süresi aşağıdaki şekildedir:

_    Kanunda veya ilgili mevzuatta verinin saklanması için bir süre belirlenmişse, söz konusu veri en az bu süre kadar saklanmak zorundadır. Aksi mevzuatta öngörülmüyor ise kişisel verileriniz kural olarak istihdam sözleşmenin bitiminden itibaren 10 yıl süre ile saklanmaktadır.

_    Olası bir mahkeme talebinin veya kanunla yetkili kılınmış bir idari merciinin ilgili veriye ilişkin talebinin tarafımıza geç ulaşması veya tarafı olabileceğimiz bir ihtilafın meydana gelmesi gibi ihtimaller gözetilerek, verilerinizin saklanması için mevzuatta öngörülen sürelere 6 ay ila 1 yıl arası bir süre eklenerek verilerin saklama süresi belirlenmekte ve belirlenen sürenin sonunda söz konusu veriler silinmekte, yok edilmekte veya anonimleştirilmektedir.

_    Mevzuatta, işlediğimiz verinin saklanma süresine yönelik bir süre öngörülmemiş ise aramızdaki ilişkinin gereği olarak ve tarafınızla yapılan sözleşmede belirlenen süre boyunca verileriniz saklanır. Bahsi geçen ilişkinin bitiminden sonra veya sözleşmede belirlenen süre geçtikten sonra verileriniz herhangi bir talebinize gerek olmadan silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.

_    Kişisel verilerin işleme şartlarının tamamı ortadan kalkmış ya da tarafımızca beyan edilen veya mevzuat kapsamında belirlenen saklama süresi dolmuş ise verileriniz, ilk periyodik imha tarihinde veya en geç 6 ay içerisinde re’sen silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir. Geçerli bir sebep ile verilerinizin silinmesine dair talepte bulunmanız halinde ise verileriniz en geç 30 gün içerisinde silinir. Saklama süresi mevzuatta belirlenmiş verilerinizin öngörülen sürelerden önce silinmesini veya imha edilmesini talep etmeniz halinde söz konusu talebiniz gerçekleştirilemeyecektir.

 

Veri Sahibi Olarak Haklarınız Nelerdir?

KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak;

_      Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

_      Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

_      Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

_      Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

_      Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,

_      KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

_      Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme

_      İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, ve

_      Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme,

haklarına sahipsiniz.

Haklarınızı Nasıl Kullanabilirsiniz?

Kişisel verilerinize ilişkin başvuru ve taleplerinizi dilerseniz İlgili Kişi Başvuru Formu’nu doldurarak

_      Islak imzalı dilekçe ve kimlik fotokopisi ile Hakkı Yeten Cad. Selenium Plaza 10/C Fulya, Beşiktaş / İstanbul adresine göndererek,

_      Geçerli bir kimlik belgesi ile birlikte Se Club Gayrimenkul Yönetim Pazarlama ve Danışmanlık A.Ş.’ye bizzat başvurarak,

_      Kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi ve güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle seclub@hs01.kep.tr kayıtlı elektronik posta adresimize göndererek,

_      İlgili Kişi tarafından Se Club’a daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinden kvkk@seclub.com.tr adresimize göndererek

Se Club’a iletebilirsiniz.

Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ uyarınca, İlgili Kişi’nin, başvurusunda isim, soyisim, başvuru yazılı ise imza, T.C. kimlik numarası, (başvuruda bulunan kişinin yabancı olması halinde pasaport numarası), tebligata esas yerleşim yeri veya iş yeri adresi, varsa bildirime esas elektronik posta adresi, telefon numarası ve faks numarası ile talep konusuna dair bilgilerin bulunması zorunludur.

İlgili Kişi, yukarıda belirtilen hakları kullanmak için yapacağı ve kullanmayı talep ettiği hakka ilişkin açıklamaları içeren başvuruda talep edilen hususu açık ve anlaşılır şekilde belirtilmelidir. Başvuruya ilişkin bilgi ve belgelerin başvuruya eklenmesi gerekmektedir.

Talep konusunun başvuranın şahsı ile ilgili olması gerekmekle birlikte, başkası adına hareket ediliyor ise başvuruyu yapanın bu konuda özel olarak yetkili olması ve bu yetkinin belgelendirilmesi (özel vekâletname) gerekmektedir. Ayrıca başvurunun kimlik ve adres bilgilerini içermesi ve başvuruya kimliği doğrulayıcı belgelerin eklenmesi gerekmektedir.

Yetkisiz üçüncü kişilerin başkası adına yaptığı talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

Kişisel Verilerinizin İşlenmesine İlişkin Talepleriniz Ne Kadar Sürede Cevaplanır?

Kişisel verilerinize ilişkin hak talepleriniz değerlendirilerek, bize ulaştığı tarihten itibaren en geç 30 gün içerisinde cevaplanır. Başvurunuzun olumsuz değerlendirilmesi halinde gerekçeli ret sebepleri başvuruda belirttiğiniz adrese elektronik posta veya posta yolu ile gönderilir.

 


İlgili Kişi Başvuru Formu

Bilgilendirme

“Aşçıoğlu’nun gerçekleştirmiş olduğu ve/veya gerçekleştireceği konut projesi, alışveriş merkezi dahil her türlü projenin tanıtımının, kampanya ve fırsat bilgilerinin, çıkarılan yeni teknolojilere ilişkin bilgilerin 6563 sayılı Kanun (Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun) kapsamında, vermiş olduğum bilgiler aracılığı ile tarafıma elektronik ileti şeklinde gönderilmesini onaylıyor ve kabul ediyorum.”

Aydınlatma Metni

AŞÇIOĞLU
KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

Aşçıoğlu Ailesi olarak siz değerli müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğine ve güvenliğine önem veriyoruz. Bu kapsamda, veri sorumlusu sıfatıyla Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi (“Aşçıoğlu Limited”) ve Aşçıoğlu İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Anonim Şirketi (“Aşçıoğlu Anonim”) (Aşçıoğlu Limited ve Aşçıoğlu Anonim bundan böyle birlikte “Aşçıoğlu” veya “Şirket” olarak anılacaktır) tarafından, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ve 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunu (“ETK”) ve sair mevzuat (KVKK, ETK ve sair mevzuat birlikte “Kanun” olarak anılacaktır) uyarınca aşağıda açıklanan kapsamda kişisel verileriniz işlenebilecektir. Kişisel verilerin güvenli şekilde saklanmasını, hukuka uygun olarak işlenmesini sağlamak için gerekli teknik ve idari önlemleri almaktayız.
Bu kapsamda, Kanun uyarınca kişisel verilerinizin işlenmesi, muhafaza edilmesi ve aktarılması hususunda sizleri bilgilendirmek amacıyla işbu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni düzenlenmiştir.
1. HANGİ KİŞİSEL VERİLERİNİZİ İŞLİYORUZ?
Aşçıoğlu olarak sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve aşağıda belirtmiş olduğumuz amaçlar ve toplama yöntemleri doğrultusunda aşağıda sıralanan kişisel verilerinizi kendi tercihleriniz doğrultusunda işlemekteyiz.
1. Grup Veriler
Ad, Soyad, Cep Telefonu Numarası, E-Posta Adresi, Cinsiyet, Doğum Yeri, Doğum Tarihi, Uyruk, Medeni Durum, Telefon, Tebligat Adresi, Ses Kaydı, IBAN Numarası, Banka Bilgileri, Çek Numarası, Vade Tarihi, Çek Bedeli, Satış Tutarları, Ödeme Şekli, Kapora Tutarı, Banka Kredi Tutarı, Pasaport Bilgisi, Potansiyel Vergi Kimlik Numarası, Vatandaşlık İşlemleri İçin Gerekli Belgeler, Çerezler, IP Log Kayıtları, Video, Fotoğraf, Şikayet ve Talep, Sosyal Medya Hareketleri, Ses Kaydı (IVR).
2. Grup Veriler
Eğitim, Meslek, Çalışılan Sektör, Ev Tercihleri, Satın Alma Amacı, Düzenli Okunan Gazeteler, En Çok Takip Edilen İnternet Siteleri, Eş Ad, Soyad, Çocuk Sayısı, Bakıcı Sayısı, Çocuk Adı Soyadı, Proje Tercihleri.
3. Grup Veriler
Din, Kan Grubu, Dernek Üyeliği.
Şirketimiz tarafından işlenen veri kategorileri ile ilgili detaylı bilgiyi www.ascioglu.com adresinde bulunan Aşçıoğlu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası ve Çerez Politikası’nda bulabilirsiniz.
2. KİŞİSEL VERİLERİNİZİ HANGİ AMAÇLARLA İŞLİYORUZ? Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde, Şirket tarafından aşağıda yer alan amaçlar kapsamında işlenebilecektir:
Aşçıoğlu projelerine ilişkin tanıtım, pazarlama ve satış faaliyetlerinin icrası; satış süreçlerinin yürütülmesi; finansal operasyonların yürütülmesi; satış sonrası hizmetlerin yürütülmesi; şirket iç operasyonlarının, iş faaliyetlerinin yürütülmesi ve şirket operasyonlarının güvenliğinin temin edilmesi; iş faaliyetlerinin etkinlik, verimlilik, yerindelik analizlerinin gerçekleştirilmesi için gerekli faaliyetlerinin yürütülmesi; iş sürekliliğinin sağlanması ve kurumsal yönetim ve sürdürülebilirlik faaliyetlerinin planlanması ve icrası; kurumsal iletişim faaliyetlerinin planlanması ve icrası; etkinliklere ilişkin faaliyetlerin yürütülmesi; hukuksal, teknik ve idari sonucu olan faaliyetlerin yürütülmesi ve yetkili kuruluşlara mevzuattan kaynaklı bilgi verilmesi; verilerin doğru ve güncel tutulması, veri sahibinin şikâyeti, soru, talep ve önerilerinin toplanması, değerlendirilmesi ve karşılanması; itibar yönetimi; müşteri ilişkileri yönetimi süreçlerinin planlanması ve icrası; müşteri memnuniyeti aktivitelerinin planlanması ve/veya icrası; müşterilerle akdedilen sözleşmelerin gereğinin yerine getirilmesi; müşterilerimizi tanımak ve iletişimimizi geliştirmek; satış ve pazarlama faaliyetleri için yapılacak trafik ölçümleme, istatistiki ve analitik analizler, profilleme/segmentasyon çalışmaları; hedefleme (=targeting) ve yeniden hedefleme (=re-targeting) yoluyla size özel ürün ve hizmetlere yönelik fırsatların sunulması; sizlere daha iyi ve güvenilir hizmet verilebilmesi, daha uygun hizmetler ve ürünler geliştirilebilmesi ve bunların kesintisiz olarak sürdürülebilmesi; Aşçıoğlu tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek önerilmesi; çeşitli raporların, araştırmaların ve/veya sunumların hazırlanması ve sunulması; sosyal medya hesaplarının ve web sitelerinin yönetilmesi, Şirketimiz ve Şirketimiz adına çağrı merkezimiz, bağlı şirketlerimiz tarafından ya da internet sitelerimiz ile sosyal medya sayfalarımız ve bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü kanallar aracılığı ile Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, Kat mülkiyeti Kanunu ve diğer yasal mevzuat kapsamında, yükümlülüklerin yerine getirilmesinin sağlanması; pazarlama ve satış faaliyetlerinin yürütülmesi; Şirket’in sunduğu ürün ve/veya hizmetlere bağlılık oluşturulması ve/veya arttırılması süreçlerinin yürütülmesi; ürün ve hizmetlerin satış ve pazarlaması için pazar araştırması faaliyetlerinin yürütülmesi; sizlere daha iyi hizmet verebilme, çeşitli avantajlar sağlayıp sunma, satış, pazarlama, bilgilendirme, promosyonlar hakkında bilgi verebilme; kampanya ve koşulları hakkında bilgi sağlama; anket, müşteri memnuniyet araştırmalarını yapabilme; satın alma işlemlerinizi sağlama hızlandırma; siparişlerinizi alma ve teslim edebilme.
Şirketimiz tarafından işlenen kişisel verilerinizin işlenme amaçları ile ilgili detaylı bilgiyi www.ascioglu.com adresinde bulunan Aşçıoğlu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nda bulabilirsiniz.
3. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AKTARILDIĞI TARAFLAR VE AKTARIM AMAÇLARI
Toplanan kişisel verileriniz, Kanun’da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dahilinde, yukarıda yer alan amaçlar doğrultusunda yurtiçinde veya yurtdışında mukim grup şirketlerimize, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, verdiği hizmetlerin devamını sağlamak amacı ile sözleşme ilişkisi içerisinde olduğu gerçek ya da tüzel kişilere, hukuki ve mali danışmanlara, denetçilere, çağrı merkezi yetkililerine, GSM Operatörlerine, Aşçıoğlu’nun her türlü temsilcisi, hizmet sağlayıcısı ve/veya alt yüklenicisi ve bağlı şirketlerine, hissedarlarına, ilgili Bakanlıklar, SGK, yargı mercileri ve bunlarla sınırlı olmamak üzere diğer yetkili kamu kurumlarına ve faaliyetlerini yürütmek üzere hizmet aldığı, işbirliği yaptığı veya program ortağı kuruluşlara ve yurtiçi/yurtdışı bankalar olmak üzere yetkili özel kişilere aktarılabilecektir.
Şirketimiz tarafından kişisel verilerinizin aktarımı yapılan gruplara ilişkin listeyi www.ascioglu.com adresinde bulunan Aşçıoğlu Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası’nda bulabilirsiniz.
4. KİŞİSEL VERİLERİNİZİN TOPLANMA YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ
Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından yukarıda sıralanan amaçlar kapsamında elektronik veya fiziksel ortamlarda farklı yöntemlerle toplanmaktadır. Buna göre kişisel verileriniz; elektronik olarak, elektronik posta (e-posta), kısa mesaj (sms), Şirket web siteleri, diğer web siteleri, mobil uygulamalar, pazarlama otomasyonları, müşteri ilişkileri yönetim sistemleri, çağrı merkezleri, şikâyet yönetim sistemleri, kapalı devre kamera sistemleri (CCTV), ses ve kayıt cihazları, sosyal medya mecraları ve diğer kamuya açık platformlar, Hotjar, Facebook Pixel, Google, Instagram ürünleri gibi çerez uygulamaları yöntemiyle ve/veya fiziksel olarak, referanslar, fiziki ortamda satış ofisleri, acenteler ve diğer alt yüklenicileri veya iş ortakları ile iletişime geçebileceğiniz ofis ve diğer fiziki ortamlar, organizasyonlar veya etkinlikler aracılığı ön satış formları, başvuru formları, talep formları, ön satış değişiklik bildirim formları, bilgi formları, satış vaadi sözleşmeleri, tutanaklar ve vekaletnameler ile toplanmaktadır. Kişisel verilerinizin işlenmesinin hukuki sebebi 1. grup veriler için; (i) kanunlarda açıkça öngörülmesi, (ii) sözleşmenin kurulması ve ifası için veri işlemenin zorunlu olması, (iii) bir hakkın tesisi, korunması veya kullanılması için veri işlemenin zorunlu olması ve (iv) meşru menfaatlerimiz kapsamında veri işlemenin zorunlu olması; 2. ve 3. grup veriler için ise açık rızanızdır. Kişisel verileriniz, pazarlama faaliyetleri için yalnızca açık rızanız kapsamında işlenebilecektir.
Size sunduğumuz “optout” mekanizması sayesinde, e-posta dağıtımı, sesli arama veya diğer hizmetlere kayıt yaptırmak amacıyla size sunmuş olduğumuz açık rıza metinlerinde bulunan ve açık rızanızı temsil eden işaret kutucuğuna tıklamadığınız veya söz konusu kutucuğu işaretlemediğiniz sürece, bizden herhangi bir iletişim almayacaksınız. Tarafımızca sunulan bu iletişimlere ya da hizmetlere son vermek isterseniz; belirli hizmet ya da dağıtım için her e-postanın içinde abonelik iptali için bulunan linke tıklayabilir ve/veya size iletilen kısa mesaj metninin içinde belirtilen numaraya kısa mesaj gönderebilirsiniz.
5. KİŞİSEL VERİ SAHİBİ OLARAK KANUN’UN 11. MADDESİNDE SAYILAN HAKLARINIZ
Kişisel veri sahibi olarak Kanun’un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:
Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, Kanun’a ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkması durumunda buna itiraz etme, Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme.
Yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik başvurularınızı, www.ascioglu.com adresinden ulaşabileceğiniz Aşçıoğlu Veri Sahibi Başvuru Formu’nu doldurarak, Şirketimize; (i) Dikilitaş Mahallesi, Hakkı Yeten Caddesi, BJK S. Seba Kompleksi Selenium Plaza No:10C Fulya, Beşiktaş, İstanbul adresine kimliğini tespit edici belgeler ile bizzat elden veya noter kanalıyla veya (ii) KVKK’da belirtilen diğer yöntemler ile gönderebilir veya (iii) ilgili dilekçesini asciogluas@hs03.kep.tr ve /veya ascioglultd@hs03.kep.tr adresine güvenli elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz. Talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde başvurularınız ücretsiz olarak sonuçlandırılacaktır; ancak işlemin ayrıca bir maliyet gerektirmesi halinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenecek tarifeye göre tarafınızdan ücret talep edilebilecektir.
Ayrıca, “optout/çıkış” mekanizması sayesinde, e-posta dağıtımı, sesli arama veya diğer hizmetlere kayıt yaptırmak amacıyla size sunmuş olduğumuz açık rıza metinlerinde bulunan ve açık rızanızı temsil eden işaret kutucuğuna tıklamadığınız veya söz konusu kutucuğu işaretlemediğiniz sürece, bizden herhangi bir iletişim almayacaksınız. Tarafımızca sunulan bu iletişimlere ya da hizmetlere son vermek isterseniz; belirli hizmet ya da dağıtım için her e-postanın içinde abonelik iptali için bulunan linke tıklayabilir ve/veya size iletilen kısa mesaj metninin içinde belirtilen numaraya kısa mesaj gönderebilirsiniz.

ÇEREZ POLİTİKASI

Se Club Gayrimenkul Yöneticiliği Pazarlama ve Danışmanlık A.Ş. (“SeClub”) olarak www.seclub.com.tr internet sitesi (“Site”) içerisinde yer alan bazı alanlarda çerezler kullanmaktayız. Bu Çerez Politikası (“Politika”) SeClub tarafından yönetilen işbu Site için geçerli olup çerezler; Site’yi ziyaretiniz sırasında Politika’da açıklanan şekilde kullanılacaktır.
Çerez Nedir?
Çerezler bir internet sitesi tarafından cihazınızda oluşturulan ve isim-değer formatında veri barındıran küçük metin dosyalarıdır. Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet sitesinin cihazınızda bilgi saklamasını ve bu bilgileri sonraki ziyaretleriniz sırasında kullanmasını mümkün kılmaktadır. Bir internet sitesi tarafından oluşturulan çerezler siteye erişim için kullandığınız internet tarayıcısı tarafından saklanmaktadır. Bu çerezlerin içerdiği bilgilere; sadece çerezi oluşturan alan adı (örn. www.seclub.com.tr) altında sunulan internet siteleri tarafından ve aynı tarayıcıyı kullandığınız takdirde uzaktan erişim mümkündür.
Çerezler, günümüzde, internet teknolojilerinin önemli bir parçası haline gelmiştir ve temel işlevleri çevrimiçi ziyaretçinin tercihlerinin hatırlanması ve cihazın tanınması olup neredeyse her internet sitesinde çerez kullanımı söz konusudur.
Çerezleri Kim, Nasıl Gönderir?
Çerezler, gezintiniz sırasında cihazınızda bulunan tarayıcı (Google Chrome, Safari vb. gibi) ile SeClub sunucuları arasında kurulan iletişim vasıtasıyla gönderilmektedir.
Çerez Türleri


Çerez Türü

Açıklama

Oturum Çerezleri

Oturum çerezleri, Site’yi kullanımınız sırasında geçerli olan çerezler olup internet tarayıcısı kapatılıncaya kadar geçerliliklerini korurlar.

Kalıcı Çerezler

Bu çerezler tarayıcınızda saklanan ve tarafınızca silininceye dek veya son kullanım tarihine kadar geçerliliğini koruyan çerezlerdir.

Birinci Taraf Çerezleri

Site tarafından oluşturulan ve sadece SeClub tarafından okunabilen çerezlerdir. Bu çerezler oturum çerezleri veya kalıcı çerezler olabilirler.

Üçüncü Taraf Çerezleri

Site üzerinden sunulan bir içeriğin www.seclub.com.tr adresi dışında başka alan adları üzerinden de sağlanması halinde, (örneğin, bir video platformunda barındırılan içeriğin Site üzerinden görüntülenmesi); her bir üçüncü taraf alan adının kendine münhasır yarattığı çerezlerdir. Bu tür çerezler genel olarak kalıcı çerezlerden oluşmaktadır.


Çerezler Hangi Amaçla Kullanılmaktadır?
Kullanılması Zorunlu Olan Çerezler: Bu çerezler, İnternet sitesinin düzgün bir şekilde çalışabilmesi, sitenin özelliklerinden ve sunulan hizmetlerden yararlanabilmeniz için kullanımı mecburi olan çerezlerdir. Bu çerezler vasıtasıyla kişisel veriler işlenmemektedir.
Performans Çerezleri: Bu çerezler, internet sitemizin performansını ölçmek ve iyileştirmek için ziyaretleri ve trafik kaynaklarını tespit etmemize olanak sağlar. İnternet sitemiz içerisinde yer alan sayfaların ziyaretçi sayılarına ulaşmamıza ve ziyaretçilerimizin internet sitemizin içerisinde hangi sayfalarda zaman geçirdiklerini görmemize yardımcı olurlar. İlgili çerezlerin topladığı tüm bilgiler, toplu olarak/birlikte değerlendirildiğinden kişisel bilgiler içermez, anonimdir. Bu çerezler vasıtasıyla tamamen internet sitemizin daha verimli hale getirilmesi sağlanmaya çalışılmaktadır.
İşlevsellik Çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerimizin internet sitemiz üzerinde dil veya bölge seçiminin hatırlanması gibi gelişmiş işlevsellik ve kişiselleştirme imkanları sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. İlgili çerezlerin kullanımına izin vermemeniz halinde, internet sitemiz nezdindeki kişiselleştirilmiş ayarlarınızın kaydedilmesi mümkün olmayacaktır.
Hedefleme Çerezleri: Bu çerezler, internet sitemizi ve üçüncü taraflara ait alan adlarını ziyaretiniz sırasında oluşturulan birincil ve üçüncü taraf çerezlerdir. Bu çerezler oluşturuldukları alan adlarındaki tıklama ve ziyaret geçmişinizin takibini ve farklı alan adları arasında bu kayıtların eşlenmesini mümkün kılmaktadır. Bu tür çerezler kullanıcıların tanınması ve profillenmesi, reklam ve pazarlama faaliyetlerinin hedeflenmesi, ve içeriğin özelleştirilmesi amacı ile kullanılmaktadır.
Sitemizde Kullanılan Çerezlere İlişkin Bilgiler 
SeClub tarafından yönetilen Site’de kullanılan çerezler aşağıda yer almaktadır;


Çerez Servis Sağlayıcı

Çerez İsmi

Çerez Tanımı

Çerez Tipi

Çerez Süresi

.seclub.com.tr

ci_session

Oturum işlemleri için kullanılmaktadır.

Kesinlikle Gerekli

2 saat


Çerezlerin Yönetimi
Tarayıcılar genellikle çerezleri otomatik olarak kabul etmektedir. İnternet sitemizi kullanabilmek için çerez kullanımı zorunlu değildir, fakat tarayıcınızı çerezleri kabul etmemeye ayarlamanız halinde kullanıcı deneyiminizin kalitesi düşebilir ve sitelerimizin çeşitli işlevleri bozulabilir.
Tarayıcınızı; çerezleri tüm siteler veya belirli siteler için engelleyecek şekilde, çerez oluşturulduğunda uyarı verecek şekilde, üçüncü taraf çerezleri engelleyecek şekilde veya tüm çerezleri oturum çerezi gibi sayacak şekilde yapılandırabilirsiniz. Ek olarak, tarayıcınız üzerinden çerezleri silebilir veya tarayıcınızda saklanan çerezlerin listesini ve değerlerini görebilirsiniz. Tarayıcınızın çerez yönetimi işlevleri hakkında detaylı bilgi için lütfen aşağıdaki ilgili linke tıklayarak tarayıcınızın internet sitesinden bilgi alınız.

Çerezler ile ilgili daha detaylı bilgi için,https://www.aboutcookies.org veya https://www.youronlinechoices.eu/ adresini ziyaret edebilir ya da "Privacy Badger" uygulamasını kullanabilirsiniz (https://www.eff.org/tr/privacybadger).

SeClub, çerezleri Aydınlatma Metni kapsamında kullanmakta olup çerezlerle ilgili kullanım şartlarını ve Çerez Politikasını değiştirme hakkını saklı tutar.

Size daha iyi hizmet sunulabilmesi adına bu internet sitesinde, çerez politikasına uygun olarak çeşitli sebeplerle çerezler kullanılmaktadır. Analiz ve reklam amaçlı çerezlerin kullanılabilmesi adına rızanıza ihtiyaç duymaktayız. Kullanılan çerezlere ilişkin ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.